Interiorisme com a urbanisme i distribució com a storyline

Leve Projects Adequació d’una nau industrial com a seu central de l’empresa d’audiovisuals Eikonos

Per a la unificació de les seves múltiples seus, implantades de manera dispersa al districte de Les Corts, l’empresa de lloguer de materials del món audiovisual Eikonos requeria el trasllat de la seva cadena de producció a una nau industrial. L’empresa, que aglutina una àmplia comunitat de tècnics, administratius i comercials, és un negoci familiar que administra una cadena de producció que es caracteritza per la manipulació de materials molt cars.

S’aborda la translació de la cadena de producció d’una estructura de seus atomitzades a una doble nau industrial d’estructura longitudinal de 122 m de llarg, que desenvolupa les fases de producció com un storyline, organitzant el recorregut comercial-productiu des del vestíbul fins a les zones de material més car.

 

 

L’interior de l’edifici es tracta com una urbanització que organitza la circulació pels diversos àmbits de la cadena logística. S’intenta preservar la longitud de la nau i posar-ne en valor la profunditat, netejant-la, enfosquint-la i ritmant-la. Al mateix temps, la nau positiva el pati de la nau contigua, que s’aboca al carrer com una façana renaixentista, sense revelar la naturalesa de l’interior.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , , , ,

Articles Relacionats