Gran Hotel Guadalpin

Leve Projects Gran Hotel Guadalpin

Es tracta d’un projecte de conceptualització i disseny d’una nova tipologia d’estança hotelera. La proposta es concreta en la reforma d’un hotel de multipropietaris existent a Puerto Banús, en un immillorable emplaçament a la vora del Mediterrani. Es conserva la distribució general d’habitacions de l’hotel i es planteja una redistribució radical en la tipologia de les habitacions, on, entre altres aspectes, s’obre la zona de bany a les habitacions, passant d’una perspectiva merament higienista a una visió hedonista de l’allotjament de luxe.

 

Mitjançant una sèrie de portes i gelosies corredisses s’aconsegueix una nova permeabilitat espacial a l’interior de les estances i l’obertura franca de l’habitació cap a les terrasses exteriors. El projecte es troba actualment en fase d’execució d’una habitació pilot.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades:

Articles Relacionats