Avança l’obra de reforma i ampliació de les Piscines de Can Millars

Leve Projects Reforma i ampliació de la Piscina Municipal de Can Millars

La transformació més important de la remodelació i ampliació de la Piscina Coberta Municipal de Can Millars parteix de traslladar el seu accés principal a la planta superior. Aquesta important decisió implica l’organització d’una nova relació de l’edifici amb el seu entorn. Una modificació que ha de permetre els accessos, els àmbits d’aparcament i estacionament d’autocars i el solàrium exterior pels abonats, però, sobretot, una millora global de l’aspecte de l’edifici des de l’exterior i la seva relació amb l’entorn a través de la formació d’una nova esplanada d’accés, gairebé horitzontal, que uneix el carrer Bonavista i el vestíbul principal.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , , , ,