Cicle d’Aprenentatge i Formació Alternativa sobre “Assentaments informals”

Leve Projects

Aquest primer Cicle d’Aprenentatge i Formació Alternativa (CAFA), impartit del 3 al 26 d’abril a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (UPC), se centra en donar resposta a tres projectes reals sobre tres casos diferents:

 

1. Assentaments informals a la Bekaa, Líban.

2. Camp de refugiats de Mòria a Lesbos, Grècia.

3. Barri informal de Caracas, Veneçuela.

 

El cicle s’estructura en un cinefòrum (Human Flow, Ai Weiwei), una exposició (Refugiats sirians a Jordània i Líban, Morfologia urbana de la por, Polítiques d’habitatge social), diversos tallers (Anàlisi dels casos d’estudi, Hipòtesi de projecte, Proposta, Representació) i un dia de clausura.

 

Professorat convidat: Inés Aquilué, Isabel Castiñeira, Francesc Pla, José Luís Oyón, Catalina Salvà, Marta Serra, Isabel Vega, més convidats.

 

Entitats col·laboradores: Alkaria, base A, Els altres refugiats.

 

Compartir Article: ·