Col·laborem amb Lisbel “lanómada” en l’elaboració del mapa il·lustrat de La Floresta

Leve Projects Mapa il·lustrat: La Floresta Territori

“La Floresta Territori” és una proposta de la il·lustradora Lisbel “lanómada” i Leve Productora per a La Floresta presentada als pressupostos participatius del Consell de Barri a través de la plataforma “Decidim” de l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

 

La Floresta va néixer fa cent anys com una ciutat jardí, un indret on viure en contacte amb la natura. Amb els anys, el creixement urbà de la plana ha acorralat La Floresta en una frontera que divideix el món urbà del món natural. Però aquest límit no és real: La Floresta és precisament un territori de convivència entre la ciutat i el bosc, entre les persones i el seu entorn, i això mereix ser posat en valor.

 

Com en les representacions no-cartogràfiques del món, el primer mapa il·lustrat de la vida a La Floresta és un dibuix a escala que permet descobrir la història del nostre entorn com a lloc d’encontre entre la plana i la muntanya, l’activitat humana i la natura. Una il·lustració en la qual sentir-nos representats.

Compartir Article: ·

Articles Relacionats