Dissabte 12 de maig, passejada amb Martí Boada

Eva Serrats

Caminar mirant. Excursió per la natura de La Floresta amb el científic geògraf i naturalista Martí Boada

 

Aquest dissabte 12 de maig, a les 10h, farem una excursió per la natura de La Floresta amb Martí Boada, científic geògraf, especialista en medi ambient i acèrrim defensor de la natura, organitzada en el marc del projecte El Bosc Habitat vinculat a la plataforma veïnal La Floresta Parla, el Consell de Barri de La Floresta i el laboratori d’habitatge col·lectiu de l’Escola d’Arquitectura del Vallès (TAP-PTE).

 

Els estudiants i professors d’aquest laboratori, dedicat a la recerca de models alternatius d’accés i tinença de l’habitatge, han focalitzat de març a juny les seves investigacions en l’àmbit de La Floresta i s’han incorporat al debat existent al barri sobre el procés de gentrificació al Parc de Collserola.

 

L’excursió anirà seguida d’una sessió conduïda pel mateix Martí Boada el proper dimecres 16 de maig a La Floresteca (Plaça del Poble 4, antiga Plaça Miquel Ros), com a part de la programació de les ‘Nits temàtiques’ ideades per l’activista veïnal de La Floresta Ramon Borda.

 

Martí Boada, científic geògraf, especialista en medi ambient, és Professor Titular de la Universitat Autònoma de Barcelona, on duu a terme docència i recerca a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) i al Departament de Geografia.

 

És Membre del Comitè Espanyol del Programa de les Nacions Unides per al Medi Ambient; de la Comissió de Comunicació i Educació de la Unió Internacional per a la Conservació de la Natural; i del Fòrum Global 500 de les Nacions Unides.

 

És, també, assessor científic de la UNESCO en l’àmbit de conservació de les Reserves de la Biosfera.

 

Data i lloc: Dissabte 12 de maig, 10h. La Floresta, Plaça del Poble (antiga Plaça Miquel Ros), Sant Cugat del Vallès.