Inaugurada l’obra de reforma i ampliació de les Piscines de Can Millars

Leve Projects Reforma i ampliació de la Piscina Municipal de Can Millars
© Vista exterior de Can Millars. Foto: AIA Arquitectura.

El passat 2 de juny l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat va inaugurar la renovada piscina de Can Millars després de mesos d’adequació i millora de les instal·lacions, actuació que ha suposat la reforma integral interior i exterior de l’equipament i la creació d’una plaça a peu de carrer per al descans i el lleure.

 

La transformació més important de la remodelació i ampliació de la Piscina Coberta Municipal de Can Millars parteix de traslladar el seu accés principal a la planta superior. Aquesta important decisió implica l’organització d’una nova relació de l’edifici amb el seu entorn. Una modificació que ha de permetre els accessos, els àmbits d’aparcament i estacionament d’autocars i el solàrium exterior pels abonats, però, sobretot, una millora global de l’aspecte de l’edifici des de l’exterior i la seva relació amb l’entorn a través de la formació d’una nova esplanada d’accés, gairebé horitzontal, que uneix el carrer Bonavista i el vestíbul principal.

 

© Vista exterior de Can Millars en construcció. Foto: Eva Serrats.

© Vista exterior de Can Millars. Foto: AIA Arquitectura.

© Vista exterior de Can Millars. Foto: AIA Arquitectura.

 

 

© Vista interior de Can Millars. Foto: AIA Arquitectura.

© Vista interior de Can Millars gairebé acabat. Foto: Eva Serrats.

©Vista exterior de Can Millars. Il·luminació de l’interior al llarg del dia. Fotomuntatge.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , , , ,