Taller de representació no-cartogràfica a la Festa del Grafisme de Portbou 2018

Leve Projects Festa del Grafisme Mapa il·lustrat: La Floresta Territori

La Festa del Grafisme fa una nova proposta per a aquesta onzena edició del 2018. Juntament amb altres professionals del món del disseny i la comunicació visual serem a Portbou del 10 al 16 de setembre i impartirem un taller sobre Cartografies de Portbou.

 

Proposem cinc dies per rastrejar aquestes vivències, avui invisibles però presents. Una setmana de derives pel territori, de reconstruir històries i de dibuixar. Elaborarem un mapa de Portbou que rescatarà el gènere de les representacions no-cartogràfiques del món, que no pretenen ser científiques –ni tan sols útils– sinó narrar què succeeix o va succeir en un territori. El plànol resultant serà cremat a la platja la nit del dissabte de la Festa del Grafisme.

 

Les inscripcions estan obertes. Per apuntar-se cal entrar a la pàgina web del festival, a l’enllaç que hi ha a continuació:

Articles Relacionats