L’exposició “El Bosc Habitat”

Leve Projects Laboratori d’habitatge col·lectiu. TAP-PTE, ETSAV 2017-2018

Aquest proper dilluns 16 de Juliol finalitza l’exposició “El Bosc Habitat”.

Aquesta exposició recull els treballs que els estudiants de l’Escola d’Arquitectura del Vallès han elaborat, acompanyant la Comissió d’Habitatge del Consell de Barri de La Floresta, en les sessions de treball que s’han dut a terme els darrers mesos.

Representen altres punts de vista, noves estratègies i incipients formalitzacions que tenen la intenció d’ampliar la discussió sobre els models i les possibles solucions al tema de l’habitatge en particular i en el model de barri en general. Es tracta d’un total de 13 propostes agrupades en 4 àmbits: habitatges a la plaça Miquel Ros, el bosc habitat, els equipaments habitats i el model de barri de baixa densitat.

 

Aprofitem per agrair la gentilesa de molts veïns que al llarg d’aquests mesos ens han ajudat a entendre millor el barri, les seves mancances i necessitats, desitjos i oportunitats, per tal que allò que aquí us presentem sigui de gran utilitat per a tots.

 

També volem agrair a Ferrocarrils de la Generalitat la cessió temporal de l’espai, estratègia que s’inclou dins l’ànim de repensar l’espai central de l’estació en un àmbit de servei i contingut, que molts veïns enyoren.

 

Per a aquells que vulguin participar, hem obert un canal on anar recollint comentaris que acabarem traslladant a la mateixa Comissió.

 

Esperem que sigui del vostre interès.

 

TALLER D’ARQUITECTURA I PROJECTES IX

Curs PTEF Juny 2018

 

Professors

Rosa Rull, Francesc Pla, Helena Coch i Roger Señis

 

Estudiants

Gemma Millet Martínez, Lorena Maroto Robles, Jungwon Park | Iris Alonso Zurdo, Andrea Martín Garcés, Muntsa Ventura Darne, Oriol Bort Moll | Laura Montón Fernandez | Aleix Gómez Noves, Gisela Maza Pinto, Marc Peig Font| Ona Forss, Xenia Antoli Wic, Ivan Horue Ferrero | Claudia Canalda Rossignani, Jorge Garcia Albo, Carlos Martin Florit | Nikita Kostik , Helena Rodríguez Soteras, Estela Roca i Rom | Paula Sucarrats Masgrau, Simeón Diz Lorenzo, Carla Torras Guitart | Claudia Torres Tur, Clara Winkelbauer Mackay, Clara Rio Ramoneda | Laia Guillén i Soley, Miguel De Rojas Dierssen, Ariana Ribas Garcia, Harry Waknine Freire | Javier Comadran Bagaria, Paloma Rios R. Barbero | Tim Crowe | Carmen Bodelon, Quim Escoda | Aleix Gómez Noves, Gisela Maza Pinto, Marc Peig Font.

Coproductors

ETSAV-UPC, Comissió d’Urbanisme del Consell de Barri de La Floresta, La Floresta Parla

 

Cessió d’espai

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

 

Agraïments

Canon

Compartir Article: ·