Leve participa al nou postgrau “Consultoria en Disseny d’Espais Gastronòmics” de la UPV/EHU

Eva Serrats

A l’octubre, l’Escola d’Arquitectura de la Universitat del País Basc, comença el curs amb una nova proposta: Un post grau que uneix arquitectura i gastronomia.

 

La formació va dirigida a professionals amb experiència o recent graduats del sector del disseny, arquitectura, enginyeria i interiorisme que se centren en l’àmbit de la hostaleria i la gastronomia amb la finalitat d’aprofundir en els seus coneixements en els entorns gastronòmics.

 

José Miguel Rico, professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la UPV/EHU, explica que “Esta formación dotará a los profesionales que la cursen de las competencias necesarias para convertir un espacio cualquiera en un verdadero templo de la alimentación humana”

 

El curs, compte amb la participació de professionals del món de la docència, la construcció i el disseny en el seu terme més ampli. Entre ells, hi participarem compartint amb els estudiants alguns dels projectes relacionats amb l’àmbit culinari.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: ,

Articles Relacionats