Sobrevolant el terreny d’una futura casa aïllada unifamiliar al Maresme

Leve Projects

Fa uns dies vam trepitjar i sobrevolar el terreny del que serà una nova casa aïllada unifamiliar al Montcabrer, Maresme. El Terreny de la casa està situat en un entorn de construcció́ d’habitatges unifamiliars aïllats, de baixa densitat, amb forta presencia de verd, dibuixat sobre un teixit sinuós de vials que evoquen les corbes de nivell d’una zona en pendent.

 

La construcció es resol en dos nivells que s’aprofiten de la pendent per ser dos plantes amb contacte amb el terreny, sent el nivell superior el de l’entrada. En aquest nivell se situen l’estar, la cuina i el balcó panoràmic sobre les vistes, mentre que en el nivell inferior se situen les habitacions i recintes humits i, de nou, el contacte amb el terreny aprofitant la pendent natural de la parcel.la.

 

L’estructura sobre el nivell del sòl és de fusta, a base de cinc pòrtics distribuïts en el sentit transversal. El model de casa està inspirada en l’arquitecte Philibert de l’Orme. L’estructura d’un “Filibert” es caracteritza per la seva arcada lleugera i resistent de fusta.

 

Fa uns dies vam sobrevolar el terreny buit de la nova casa unifamiliar amb un dron per poder tenir una idea de les vistes que hi haurà tant des del primer pis com des del segon. Aquí us en deixem un tast.

 

Compartir Article: ·