Eva Serrats presidenta de << La Capell >>

Leve Projects Arquitectura i Ciutadania Jornades d’Arquitectura Cooperativa

El 24 de juliol, Eva Serrats Luyts va ser elegida com a Presidenta de la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell, agafant el relleu de Jordi Viola i Garriga. Els socis i sòcies de la cooperativa es van reunir al mig dia per dur a  L’assemblea General Ordinària i escollir entre altres coses un nou president, vicepresident i Vocals de cara als propers anys.

 

La Coopertiva Jordi Capell, és un projecte impulsat per un grup d’arquitectes del Col·legi de Catalunya i Balears amb la voluntat d’obrir una immensa llibreria i papereria especialitzada en arquitectura a més d’oferir un assessorament als socis professionals de l’arquitectura. La Cooperativa va néixer ara fa 40 anys i cada vegada creix més.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , ,

Articles Relacionats