Sobre nosaltres

Entre el Tren i l’Andana és la gaseta de Leve. Aquí hi trobareu articles sobre coses que ens ocupen, en el dia a dia i a la vida en general.

El Francesc Pla ha estat durant més de vint anys la P de BOPBAA, soci d’un estudi d’arquitectura amb projectes molt diversos, de diferents escales i formats. L’Eva Serrats ha treballat en camps com la fotografia, el cinema, la creació d’esdeveniments i projectes culturals, pedagògics i activismes. D’aquest recorregut en paral·lel conservem la inquietud per la pluralitat de formats i interessos.

Des de fa uns anys convergim en un projecte comú a Manel núm. 5, un local situat a La Floresta, a la plaça just al costat de l’estació dels ferrocarrils que comuniquen Barcelona amb el Vallès. Un lloc de centralitat a la perifèria, un barri on la plana es troba amb la muntanya i es produeix el contacte entre el món urbà i el món del Parc Natural de Collserola.

Els projectes en els quals treballem tenen temàtiques, motivacions i formats diversos: l’allotjament dels sensesostre, la sostenibilitat alimentària, el luxe, les tipologies d’habitatge, les infraestructures en el paisatge, el territori… en projectes d’arquitectura, urbanisme, esdeveniments culturals, etc. Una part de la nostra feina quotidiana és l’arquitectura de capçalera com a servei al veïnat i la implicació en la definició de projectes de millora del barri.

Leve va néixer com a productora audiovisual i avui en dia en conserva l’estructura de productora, organitzada per projectes, treballant sovint en coproduccions i aliances amb altres equips tècnics i creatius.

“Atenció a la separació entre el tren i l’andana: és perillós” és l’avís que es repeteix pel megàfon de l’estació cada cop que el tren obre les portes.