Es reprèn La Mexicana

Leve Projects La Mexicana

Torna la Mexicana, una Roadmovie iniciada per quadre dones el 2015, que es va aturar per diverses circumstàncies i que ara, setembre de 2018, torna amb molta energia.

 

“Entre silenciadas y silenciosas. Así se perfilan las mujeres en la mayoría de medios de comunicación, tanto de los países en desarrollo como del mundo rico. Su silenciamiento está globalizado: en el Sur y en el Norte, solo protagonizan el 20-30% de las noticias, y casi siempre como víctimas.”

 

En aquests moments el projecte està en fase de preproducció per un rodatge imminent. La Roadmovie, es basa en el recorregut de la gira que la cantant de rap Mala Rodríguez farà el proper octubre pel territori Mexicà. De manera simultània a la gira, hi haurà una sèrie de trobades amb realitats de dones mexicanes que tenen una historia particular a explicar. En aquest moment, s’està planificant el recorregut en funció de les trobades amb les dones a conèixer.

 

Si feu Clic aquí, podeu veure el projecte que es va plantejar el 2015.

 

Aviat, més notícies!

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , ,