Estrena film documental “YO NO QUERÍA IR AL PISO CERO”

Eva Serrats

A Barcelona dormen 1.239 persones al carrer, la majoria fa molts anys que ho fan. Quan la situació de carrer es perpetua es pot convertir precisament en una rutina que dificulta adaptar-se als recursos habitacionals existents. Davant d’aquesta situació va sorgir «Pis Zero» des de la Fundació Arrels, un apartament de baixa exigència per a persones sense llar de llarga durada. El projecte va comptar amb Francesc Pla, Eva Serrats, Daniel Cid i Adriana Mas. El pis es va obrir el 2017 al carrer del Carme de Barcelona i tres anys més tard els seus autors tornen per parlar amb alguns dels seus antics habitants que ara viuen en un pis o una residència. Un, Davide, ens diu: «És molt important acostumar-te a un sostre. Després hi ha altres problemes a què acostumar-te. Després en vénen d’altres més.» Així neix el documental Jo no volia anar al Pis Zero dirigit per Eva Serrats amb guió de Daniel Cid i Eva Serrats.

 

 

Estrena del documental «Jo no volia anar al Pis Zero», una nova tipologia d’habitatge a debatre.

 

 

PONENTS: Eva Serrats (Leve), Rafael Montserrat (antic usuari de Pis Zero), Valentín Roma (escriptor, historiador de l’art i representant de la Fundació Arrels).

 

FORMAT: Projecció del documental (29 minuts) i col·loqui.

 

A càrrec d’Eva Serrats i Daniel Cid

 

8 de maig de 2021, 18:30h

 

SEU: Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Plaça dels Àngels, 1, 08001 Barcelona

 

8 de maig de 2021, 18:30h

 

 

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , ,