La Floresta,

Gran Hotel Guadalpin

Es tracta d’un projecte de conceptualització i disseny d’una nova tipologia d’estança hotelera. La proposta es concreta en la reforma d’un hotel de multipropietaris existent a Puerto Banús, en un immillorable emplaçament a la vora del Mediterrani. Es conserva la distribució general d’habitacions de l’hotel i es planteja una redistribució radical en la tipologia de les habitacions, on, entre altres aspectes, s’obre la zona de bany a les habitacions, passant d’una perspectiva merament higienista a una visió hedonista de l’allotjament de luxe.

Mitjançant una sèrie de portes i gelosies corredisses s’aconsegueix una nova permeabilitat espacial a l’interior de les estances i l’obertura franca de l’habitació cap a les terrasses exteriors. El projecte es troba actualment en fase d’execució d’una habitació pilot.

Data d'Inici 08/10/2016
Data Final En curs
Títol Gran Hotel Guadalpin
Missió Avantprojecte
Tipologia Reforma interior
Emplaçament Puerto Banús, Málaga
Promotor Comunitat de propietaris Gran Hotel Guadalpin
Arquitectes Eva Serrats, Francesc Pla
Col·laboradors Carlota de la Presa (projecte), Olga Salve (projecte), Giovanna de Caneva (projecte), Víctor Bauzá (projecte), Oriol Valls (projecte), Olga Saro (projecte), Javier Meliz (arquitecte tècnic), Josep Alcañiz (consultor enginyeria)

Articles Relacionats