La Floresta,

Making Mothers Visible

Making Mothers Visible és un projecte fotogràfic de gran escala promogut per l’IMOW-International Museum of Women, en col·laboració amb White Ribbon Alliance for Safe Motherhood, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llevadora. Retrata a mares i llevadores de diferents parts del món per visualitzar el valor de la cura de la vida humana assumit per les mares, així com la importància de la seva salut i el seu apoderament.

Making Mothers Visible forma part d’INSIDE OUT, un projecte artístic global que transforma els missatges d’identitat personal en obres d’art. El projecte INSIDE OUT és una creació de l’artista JR que va rebre el Premi TED de 2011. El nostre projecte va consistir en la realització d’una col·lecció de retrats amb la col·laboració de Vicky Garcia, que situava les dones en el seu context –sent mares, atenent mares– i buscava en la instantaneïtat dels seus gestos fer visible als ulls de tothom el seu fort vincle amb la maternitat.

Data d'Inici 2012
Data Final 2012
Títol Making Mothers Visible
Missió Fotografia
Tipologia Esdeveniment
Emplaçament Barcelona
Promotor International Museum of Women (IMOW), en col·laboració amb White Ribbon Alliance for Safe Motherhood
Barcelona Group Leader Evanthia Triantafyllidou
Fotografia Eva Serrats amb la col·laboració de Vicky Garcia
Agraïments Associació Catalana de Llevadores, Marenostrum Centre de Salut Familiar, Casa de Naixements Migjorn, Hospital Clínic Maternitat i Ajuntament de Barcelona

Articles Relacionats