La Floresta,

Quién Manda

Gravació d’un playback de la cançó “Quién Manda” de l’artista La Mala Rodríguez per al muntatge del vídeo musical homònim. Una reflexió sobre el poder de la gent i l’esperança.

L’acció es localitza a l’alba a les escales mecàniques d’una zona urbana de la perifèria de Barcelona, prop del barri de Can Zam, a Santa Coloma de Gramenet. Finalment, el rodatge es va fer a l’estació de metro de La Trinitat Nova.

Inicialment, cada estrofa havia de ser una seqüència, set en total. En el transcurs de la filmació, però, es va optar per un pla seqüència. El vídeo proposa una mirada positiva sobre el lloc, filmant el desplaçament de La Mala de baix a dalt –escales mecàniques amunt– i de la nit al dia.

Data d'Inici 26/11/2013
Data Final 20/02/2014
Títol Quién Manda
Missió Direcció i producció de playback
Tipologia Vídeo
Emplaçament La Trinitat Nova, Barcelona
Promotora La Mala Rodríguez
Direcció i producció Eva Serrats
Col·laboradors Eduard Roigé (director de fotografia), Niko Lasarte (steadycam), Félix Bonnin (foquista), Andi Marturano (elèctric), Oscar Isaac (elèctric), Laia Rubiano (maquillatge), Alba Serrano (producció)

Articles Relacionats

Una gran festa contra la visió de perifèria

Històricament, Barcelona ha mirat cap a dins seu i ha deixat el Besòs com el pati del darrere, la perifèria que havia d’acollir les rondes, els barris obrers i la immigració. Malgrat això, a l’entorn del riu s’han desenvolupat ciutats diverses amb una personalitat pròpia, marcada, en gran part, per la frontera intangible que la... Read more »