Thyssen Sant Feliu: LEVE no ha estat seleccionat per continuar el seu propi projecte

Leve Projects Un museu de pintura al Monestir de Sant Feliu de Guíxols

LEVE no ha estat seleccionat per continuar el projecte que aborda la reforma i ampliació del Monestir de Sant Feliu de Guíxols per ubicar-hi la futura seu de la Col·lecció de Pintura Catalana Carmen Thyssen-Bornemisza.

Poques vegades com la que ens ha tocat viure, un projecte arquitectònic ha servit per desencallar, per aixecar i per agrupar energies com aquest. Haver fet possible el lloc va esdevenir el motor d’anar fent realitat que la Col·lecció de Pintura Catalana pogués establir-se finalment en aquest emplaçament de Sant Feliu. Va ser el projecte el que va impulsar la reactivació del projecte de Centre d’Art i no a l’inrevés.

 

 

 

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , ,

Articles Relacionats