Arts Santa Mònica retirarà la seva porta principal: un gest per als sensellar oposat a les noves reixes del Liceu

Leve Projects

Article de Maria Palau a El Punt Avui sobre l’exposició “Dorm en l’accident que provoca” sota el títol “L’art pot ser llar”

 

A l’article es fa esment a l’acció que Leve durà a terme el proper 13 d’octubre. A continuació deixem un fragment de l’article on s’explica la implicació de Leve.

” I per als sensellar? Un gest, si es vol simbòlic: a l’octubre, es retirarà la porta de l’entrada principal de l’equipament i a la vidriera es reflectirà la realitat d’aquest col·lectiu tan vulnerable, en el que serà una proposta artística dels arquitectes Eva Serrats, Francesc Pla i Daniel Cid. A més, l’equip de Santa Mònica treballarà amb la Fundació Arrels per tenir cura de les persones mancades de casa que es refugien justament a sota de la seva façana, amb els mínims d’humanitat que, per cert, una altra institució cultural de la Rambla, el Liceu, no ha tingut en aixecar unes reixes de Jaume Plensa que els barra el pas i els tracta d’escòria social.”