PISOS ZERO només SELECCIONAT A XII BIAU

Leve Projects Pis Zero d’Arrels Fundació

Pisos Zero, d’una tipologia experimental cap a la seva replicabilitat, ha estat seleccionat a  Habitar al Margen de la XIIBIEAU

Pis Zero va ser una prova pilot d’habitatge temporal de baixa exigència per a persones sense llar que proposa una fórmula alternativa per garantir l’accés a l’habitatge. Es reforma un habitatge convencional per transformar-lo en un “pis de carrer” que ofereix la possibilitat de passar-hi la nit a persones que dormen al ras. Va destinat a persones que fracassen en altres formats de pernoctació per rebuig o impossibilitat d’adaptar-se a algunes normes de conducta i de convivència que sovint es demanen.

Cinc anys després de la seva posada en marxa celebrem haver pogut començar a replicar-lo en altres espais i contextos! Per això ens varem presentar a la XIIBIEAU.

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: ,

Articles Relacionats