Ponència al Màster en Disseny d’Espais Gastronòmics de Donostia

Eva Serrats Reforma interior de Santa Rita Experience Assaig General

Ponència al Màster en Disseny d’Espais Gastronòmics de la Universitat del País Basc (UPV/EHU)

Data pendent de publicar.

 

L’Eva Serrats serà una de les ponents del Máster en Diseño de Espacios Gastronómicos de la Universitat del País Basc (UPV/EHU), en concret del Mòdul 3 d’aquest títol d’especialització dedicat a la definició tècnica i el disseny d’espais culinaris. Dins del capítol de casos pràctics de definició tècnica d’espais gastronòmics, presentarà el projecte i l’obra del Restaurant Santa Rita Experience del Poblenou com a cas d’estudi, un projecte encarregat a Leve pel cuiner Xabi Bonilla, i l’Assaig General, metodologia i disseny d’una prova d’àpat multitudinari sostenible realitzat amb motiu del FADfest 2016, festival anual dedicat al millor disseny a Barcelona.

 

Organitzador: Universitat del País Basc (UPV/EHU)

 

 

 

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , , ,

Articles Relacionats