Leve presenta “Arquitectura de la coexistència” a Guadalajara, Mèxic

Leve Projects Arquitectura de la coexistència

El Congreso Internacional de Vivienda Colectiva Sostenible és un esdeveniment rotatori que s’organitza cada dos anys al voltant del tema de l’Habitatge Col·lectiu Sostenible. Aquesta iniciativa, duta a terme per primera vegada el 2014 a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB-UPC) en el marc de la 10ª edició del Màster Laboratori de l’Habitatge Sostenible del Segle XXI, reeditada dos anys més tard a Sâo Paulo en col·laboració amb el curs de Pós-Graduação de la Faculdade de Arquitetura e Urbanismo de la Universidade de São Paulo (FAUUSP), celebra la seva tercera edició del 16 al 18 d’abril de 2018 a Guadalajara (Mèxic) en col·laboració amb el Laboratorio de Innovación, Diseño y Ciudad de la Escuela de Arquitectura, Arte y Diseño del Tecnológico de Monterrey.

 

El Congrés té com a objectiu oferir a estudiants, professionals i membres de l’acadèmia vinculats a l’arquitectura i l’urbanisme un espai de reflexió de caràcter internacional sobre l’habitatge col·lectiu i les seves relacions amb la ciutat contemporània i històrica.

 

L’edició en curs recull aportacions relacionades amb diversos eixos temàtics: “Normativa i gestió”, “Revisions històriques”, “Projectes-tipologies”, “Indicadors per a la valoració de l’habitatge col·lectiu” i “Rehabilitació de barris”. Paral·lelament, es desenvoluparan un seguit d’activitats complementàries com el “Taller Habitar el Presente” i diferents recorreguts per Guadalajara per conèixer alguns dels barris de la ciutat.

 

Des de Leve hem contribuït a la reflexió amb la xerrada “Arquitectura de la coexistència. Reflexions des de tres projectes”, en la qual abordem tres aventures que ens han portat a plantejar-nos com podrien ser avui en dia els llocs per a la vida col·lectiva.

 

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , , , ,

Articles Relacionats