Arquitectura social i d’emergència a “Perspectiva”, de Catalunya Ràdio

Leve Projects Pis Zero d’Arrels Fundació La Balconada La Besosada. Festa del riu

Arquitectura social i d’emergència a “Perspectiva”, espai radiofònic d’arquitectura

 

En el marc del recorregut de “Perspectiva” per les iniciatives que es duen a terme en el territori en matèria d’arquitectura social, d’emergència i de disseny humanitari, en l’emissió del 16 de març de 2020 dedicada a una miscel·lània de pràctiques d’arquitectura conversem amb Josep Lluís Blázquez sobre el “Pis Zero” d’Arrels Fundació, el projecte de “Veïnificació del Moll de la Fusta”, la proposta de “Museïtzació de les cases barates al Bon Pastor”, la festa del riu “La Besosada” i les idees rera la ponència “Arquitectura de la coexistència”, entre d’altres.

 

Us deixem la introducció al podcast i l’enllaç a l’àudio del programa:

 

“Conversem amb el mestre finlandès Juhani Pallasmaa, que durant aquests dies s’està a Barcelona convidat com a professor visitant a l’ETSAB. Commemorem el Dia Internacional de les Dones parlant amb l’arquitecte Arcadi Pla, que ha estudiat a fons els casos de les primeres dones arquitectes als Estats Units, durant el tombant del segle XIX al XX. Arquitectura social i d’emergència amb Eva Serrats i Francesc Pla, Leve Arquitectes, que porten un munt d’anys desenvolupant projectes a Barcelona per afrontar els problemes de la gentrificació i els efectes nocius del turisme sobre la vida ciutadana. Amb Nicola Regusci i Xavi Bustos parlem de l’edició 2018 de la Distinction Romande d’Architecture, els guanyadors de la qual s’exposaven aquests dies al COAC. A la biblioteca de l’arquitecte parlem amb Miquel Lacasta del seu nou llibre, “Axonométrica, paseo por el voladizo”.

 

Escolteu l’àudio aquí

 

 

 

 

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , ,

Articles Relacionats