Entrevista a “Perspectiva” de Catalunya Ràdio

Eva Serrats Pis Zero d’Arrels Fundació La Balconada La Besosada. Festa del riu

Entrevista a “Perspectiva”, espai radiofònic d’arquitectura

16/03/2020

 

El programa de ràdio “Perspectiva” de Catalunya Ràdio, dedicat a tendències i debats sobre l’arquitectura, l’urbanisme i les eines de participació, i conduït per Josep Lluís Blázquez, dedica una de les emissions del programa a LEVE, amb una entrevista on indaga sobre diversos dels nostres projectes sota l’epígraf “arquitectura de capçalera, servei al veïnat i cohesió de barris”.

 

Us deixem la seva introducció al podcast i l’enllaç a l’àudio del programa:

 

“Els arquitectes del despatx LEVE, Eva Serrats i Francesc Pla, han centrat bona part dels seus esforços dels últims anys en temes tan feixucs com l’allotjament dels sensesostre, la sostenibilitat alimentària, la cohesió dels barris o les estratègies que podrien contribuir a fer compatible la vida ciutadana amb els interessos de la indústria turística. Tot plegat sovint en col·laboració amb Arrels Fundació. Conversem amb ells sobre alguns dels seus projectes més recents, el pis zero, la veïnificació del Moll de la Fusta o la il·luminació del Passeig de Gràcia.”

 

Escolteu l’àudio aquí

 

 

 

 

Compartir Article: ·

Paraules Relacionades: , ,

Articles Relacionats